Byggarbetsplats med personer i samtal

Uppkopplad byggplats är ett testbäddsprojekt som arbetar med digitaliserat byggande. Här genomförs tester inom byggplatsens planerings-, produktions- och försörjningsprocesser. Nu presenteras en rad resultat för dig som vill veta hur digitalisering är drivkraften för ett hållbart samhällsbyggande. Du möter yrkespersoner som genomfört testerna på plats, forskare och experter. Du får olika perspektiv på resultaten och hör vad de kan leda till i nästa steg.

Säkra system för planering och material – resultat från Uppkopplad byggplats

Onsdagen den 27 oktober kl. 08.00-09.30
Den 27 oktober håller vi ett webbinarium för dig som vill ta del av resultat från projektet. Vi talar om ”Säkra system för planering och material” och lyfter erfarenheter och resultat från två testbäddar i projektet.
Läs mer och anmäl dig här


Obruten information och effektiv automation – resultat från Uppkopplad byggplats

Onsdagen den 10 november kl. 08.00-09.30
Den 10 november håller vi ett webbinarium för dig som vill ta del av resultat från projektet. Vi talar om ”Obruten information och effektiv automation” och lyfter erfarenheter och resultat från två testbäddar i projektet.
Läs mer och anmäl dig här


En samordnad digital infrastruktur – resultat från Uppkopplad byggplats

Onsdagen den 1 december kl. 08.00-09.30
Den 1 december håller vi ett webbinarium för dig som vill ta del av resultat från projektet. Vi lyfter erfarenheter från projektet i dess helhet och vad de samlade resultaten innebär framöver. Vi delar med oss av lärdomar, beskriver metodiken och delar med oss av tips och tricks.
Läs mer och anmäl dig här

Uppdaterad den